personaltraining.hu

Keress magadnak edzőt, sport- vagy szabadidős programot. Ismerkedj meg kevésbé vagy egyáltalán nem ismert sportágakkal.

Facebook

Friss topikok

Öreg róka nem pilátesezik

2011.09.01. 05:43 Maurice74

Dehogy nem! Mivel az egészséges életmódban és a mozgásban nincs olyan, hogy túl öreg. Ennek bizonyítékaként, itt is van mindjárt Dávid Enikő pilates oktató írása a Szépkori pilates-ről, melyben bemutatja, hogy egy korunknak megfelelő pilates edzésen nem csak a „na jó próbáljuk ki, hátha akkor végre lekopnak az unokák” indíttatásból érdemes részt venni, hanem azért is, mert a pilátesezés során végzett gyakorlatok hihetetlenül hasznosak lehetnek a különböző, idősebb kor által kiváltott nyavalyák kezelésében.

Kifejezetten hölgyeknek, vagy nagyon-nagyon kíváncsi uraknak ajánljuk a változó kor okozta problémák könnyebb átvészelését megcélzó cikkünket a Könnyítsd meg a változást. De érdemes lehet beleolvasni az Egészségtitkok hetven év felett címet viselő tanácsadó sorainkba is. Végezetül pedig még azt eláruljuk, hogyan javítható a kondíció Ötven felett egy kis gyaloglással, lépcsőzéssel vagy a kalandoroknak biciklitúrával.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://personaltraining.blog.hu/api/trackback/id/tr913194543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása