personaltraining.hu

Keress magadnak edzőt, sport- vagy szabadidős programot. Ismerkedj meg kevésbé vagy egyáltalán nem ismert sportágakkal.

Facebook

Friss topikok

Nyomok és vitaminok

2011.09.26. 13:48 Maurice74

Táplálkozz egészségesen! Hangzik az unalomig hallgatott és hangoztatott jó tanács, melyre mindenki egyöntetűen helyesel. Az viszont, hogy mi az egészséges, mit és mit ne vegyünk fel gyakran fogyasztott, lényeges táplálékaink listájára, már korántsem ilyen egyértelmű.

Ezért, hogy bevásárló listánkon és egészséges életmódra éhes kis buksinkban némi rendet teremtsünk, megkíséreltük összeszedni a legfontosabb információkat néhány, szervezetünk számára igen fontos alkotóelemről.

Így születtek meg  A nélkülözhetetlen ABC, A hipo, a hiper meg a többiek és a Vitaminpótlás könnyedén című írásaink, melyekből megtudhatjátok, miben milyen vitamin van és nem utolsósorban ezek miért jók a számunkra.

Valamint arra is fény derül, hogy mi azaz Öt fontos nyomelem, melyek hiánya komoly egészségügyi problémákhoz vezethet, illetve, hogyan pótolhatjuk megfelelő táplálkozás segítségével ezeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://personaltraining.blog.hu/api/trackback/id/tr543257667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása