personaltraining.hu

Keress magadnak edzőt, sport- vagy szabadidős programot. Ismerkedj meg kevésbé vagy egyáltalán nem ismert sportágakkal.

Facebook

Friss topikok

Honnan indulunk

2011.05.12. 14:42 Maurice74

Kedves Látogatónk!

Ha még csak most ismerkedsz a personaltraining.hu - val vagy ha már jól ismered, de mint tudjuk, az ismétlés sosem árt, nos akkor ez történt eddig:

A personaltraining.hu időszámításunk szerint 2010-ben, annak is valamikor a vége fele került megalapításra. Az oldallal elsődleges célunk az volt, hogy segítsük edző és edzésre vágyó egymásra találását illetve, hogy felhívjuk a figyelmet arra, bár vannak nagyon is jó filmek a TV-ben, az előtte történő chips-rágást általában nem nevezik a szabadidő minőségi eltöltésének.

Így hogy Látogatóink ne csak a szülőktől jól ismert „ne nézd a TV-t, mert csak” mondatot hallják, továbbá hogy elkerüljük a „na jó, de akkor mi csináljak?” kérdést, elkezdtük Számotokra a legizgalmasabb és legfrissebb sporthoz és egészséghez kapcsolódó programajánlókat összeválogatni.

Majd azokra is gondoltunk, akik a sportot és az egészséges életmódot nem csak úgy űzni, hanem kifejezetten (szak)érteni szeretnék. Nekik cikkeinkkel nyújtunk némi szellemi táplálékot és eligazítást az egészséges életmód olykor zavaros világában. Az általunk eddig feldolgozásra került témák száma határtalan és így nehezen összegezhető. Rendszeresen írunk furcsa, hazánkban nem túl ismert sportágakról, legújabb egészséggel kapcsolatos kutatásokról, kísérletekről, az edzés és a fogyás különböző lehetőségeiről és mindenről, amit érdekesnek, újnak vagy egyszerűen szórakoztatónak találunk.

 Végezetül pedig egy kis ízelítő a következő részek tartalmából:

 Azt megígérhetjük, hogy a továbbiakban is beszámolunk minden újról és figyelemreméltóról, valamint hogy továbbra is a legaktuálisabb programokat fogjuk ajánlani Nektek, azzal a kiegészítéssel, hogy ha van rá igény, tervezzünk némi, szigorúan témához kapcsolódó mozizásra való buzdítást, filmajánlást is.

A jövő, azt hiszem további részletezésre nem szorul, annál is inkább, mert hogy a folytatás nem csak Rajtunk, hanem Rajtatok is múlik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://personaltraining.blog.hu/api/trackback/id/tr452898307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása