personaltraining.hu

Keress magadnak edzőt, sport- vagy szabadidős programot. Ismerkedj meg kevésbé vagy egyáltalán nem ismert sportágakkal.

Facebook

Friss topikok

Sikítozás és izomépítés

2011.08.20. 05:26 Maurice74

Az edzések fárasztóak és egyhangúak, gondolják sokan. Pedig valójában elég csak egy kicsit körül nézni, ezt-azt esetleg kipróbálni és máris könnyűszerrel rábukkanhatunk a nekünk leginkább megfelelő és tetsző edzésfajtára. Íme, egy pár lehetőség:

  1. Zumba: elsősorban azoknak a hölgyeknek, akik jól bírják a csoportban történő ugrándozást és visítást.
  2. Jóga, annak is egy speciális fajtája a bikram: ajánljuk, ha maradnál a csajos, csoportban izzadásnál, csak egy kicsit csendesebben.
  3. Hot Iron: itt az előző kettőhöz képest egy kicsit több komolyságra és jóval több súlyzóra számíthatsz, de egy jó hangulatú csoport itt is hamar összejöhet.
  4. Kettlebell: az először kicsit ijesztőnek tűnő edzést a „fogantyús ágyúgolyóval” érdemes legalább egyszer kipróbálnia mindenkinek, aki szereti a különleges edzéseket.
  5. Easy Line: vagyis a magányos „gyúrás” ellenszere, a csoportos kondigépezés.

 Figyelem! A látszat ellenére az utolsó három edzéstípus nem csak férfiaknak ajánlott!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://personaltraining.blog.hu/api/trackback/id/tr13166170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása