personaltraining.hu

Keress magadnak edzőt, sport- vagy szabadidős programot. Ismerkedj meg kevésbé vagy egyáltalán nem ismert sportágakkal.

Facebook

Friss topikok

Örök gyerekek játékai avagy anyának egy szót se

2011.09.20. 14:05 Maurice74

Emlékszel még, hogy kis gyerekként, hogy imádtál játszani? Hogy mindent ki akartál próbálni és úgy gondoltad semmi sem lehetetlen? És emlékszel arra, mikor múlt hét hétfőn bambán bámultál a kávédba és azon gondolkodtál, hogy a mai napi adrenalin adag is megvolt, mikor 59 km/h-s sebességgel átcsusszantál a sárgán. (Persze szigorúan azért, hogy el ne kés a munkából.)

Nos, ha az utóbbi jobban rémlik, azt kell mondjuk, itt az ideje félrecsapni a melót és kipróbálni a hétvégén valamit, amit még kisgyerekként akartál! Gyerekkori álmaidra szabott ajánlataink a következők:

·         Ha mindig is nagyon jó fej, nagyon bátor, bűnöző-üldöző bácsi vagy néni akartál lenni, a lövöldözős paintball-t neked találták ki.

·         Ha kicsiként imádtad hazavágni anyuék heverőjét a rajta való rendszeres ugrálással és üvöltve rúgkapáltál, mikor szüleid próbáltak kirángatni az ugráló várból, azonnal keres egy bossaball pályát, aztán küldj anyunak egy csekket a kanapé miatt.

·         Ha úgy érzed komoly versenyzői terveid, akkor dőltek dugába, mikor szüleid elkobozták három kerekű pedálos motorodat és kis tesódnak adták, akkor mindenképp ismerkedj meg a probléma orvoslására képes Street Racing-gel.

·         Ha csak egyszer is volt olyan, hogy fakanállal kardoztad le, edényfedővel védekező játszótársadat nézd meg milyenek a nagyvárosok lovagjai ma és ragadj Te is kartoncsövet, akár a hátsó kertben is. A szomszédok imádni fogják! :)

·         Ha valamelyik cápás, bálnás, esetleg Pamela Andersonos film nyűgözött le kisgyermekként muszáj megismerkedned a Víz alatti kalandorokkal és esetleg azzá is válnod.

·         Ha pedig már kellőképpen elfáradtál, esti programként javaslunk egy jó kis párnás csihi-puhit, azaz a nagylányok párnacsatáját.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://personaltraining.blog.hu/api/trackback/id/tr633240865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása